Milyonluk Yılbaşı Hediyeleri

  • Gönderen Mustafa Hazırcı
  • zaman: 01:32 -
  • 0 yorum
Biz yılbaşı hediyeleri için uygun fiyatlı ürünler düşünürken dünyanın bir yerlerinde birileri milyon dolarlık hediyeler almayı uygun görüyor. Paralarının hesabını kendisi bile bilmeyen insanlar, ne kadar pahalı hediye alırlarsa kendilerini o kadar mutlu hissediyor. 3 milyon dolara pırlanta, 10 milyon dolara son model bir araba veya sevdiğinize bir villa yaptırmak nasıl bir duygu olurdu? Abartı mı? Gösteriş mi? Adını siz ne koyarsanız koyun... Onlar bundan mutluluk duyuyor.

Zenginlik ne kadar artarsa, ego ve tatmin seviyesi o kadar yukarılara çıkıyor. Tatmin olmak isteyenler daha fazla para harcayıp daha büyük hediyeler almayı deniyor. İşte 2013'ü geride bırakıp 2014'e geçiş yaparken yine paralar, umutlar ve aşklar havada uçuşacak gibi görünüyor.

Dünyadaki En Pahalı Hediyeler

Bugatti Veyron Super Sport: Yılbaşı hediyeleri için son derece şık ve sportif bir araç olan Bugatti Veyron Super Sport’un 16 silindirli 8 litrelik motoru yaklaşık olarak 1200 HP güç ve 1250 Nm tork üretiyor.7 vitesli şanzımana sahip bu araç 100 km’de 78 litre benzin tüketmektedir. Fiyatı ise sıkı durun tam tamına 1.6 Milyon Pound.


165 milyon $ - Beverly Hills, California/ABD

Dünyanın en pahalı ve lüks 10 saati!






Yazar

Mustafa Hazırcı

Azıcık Yazar. Azıcık Seslendirir. Çok Sever. Zor Vazgeçer.

0 yorum:

Araba Oyunları - 3D Oyunlar